06-41532609 info@hart2hart.nl

Goede doel

Natuurlijk span jij je niet voor niets in! Met jouw deelname aan de Watergoed Triathlon steun je ook een mooi goed doel: het Special Sports Event 2021.

Sporten en bewegen is voor mensen met een beperkingen vaak geen vanzelfsprekendheid. Terwijl dit juist voor deze doelgroep erg belangrijk is. Naast het lichamelijke aspect draagt het ook vooral bij aan onder andere de zelfredzaamheid en het verbreden van de sociale omgeving. Helaas weet men vaak niet wat de mogelijkheden zijn.

Het Special Sports Event wordt elke 2 jaar georganiseerd in de gemeente Overbetuwe en zal weer in september 2021 georganiseerd worden. Tijdens dit evenement kunnen mensen van alle leeftijden met een beperking, zowel lichamelijk als geestelijk, kosteloos kennis maken met bewegen, sporten en de sportverenigingen uit de gemeente.

In nauwe samenwerking met sportverenigingen worden er diverse sporten aangeboden, activiteiten georganiseerd en zijn er informatie stands rondom diverse aansluitende thema’s. Met als doel: mensen met een beperking kennis laten maken met de lokale mogelijkheden en structureel aan het sporten en bewegen krijgen.

Meer informatie over het Special Sports Event vind je door op het logo te klikken.

%d bloggers liken dit: